Sesoma – Ideat isossa kuvassa

Olemme markkinoinnin tuotantotoimialan innovatiivinen osaaja ja tuomme todistettuja hyötyjä asiakkaidemme liiketoimintaan. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme niiden mukaisesti. Katsomme asioissa aina isoa kuvaa, kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja kannamme vastuuta asiakkaamme onnistumisesta.

Sesoma Oy on palvellut visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Visuaalinen viestintä on kehittynyt vuosien varrella huomattavasti, mutta aina sen pyrkimyksenä on ollut katsojan tavoittaminen mitä erilaisimmissa paikoissa. Teiden varsilla, myymälöissä, talojen julkisivuissa, liikelahjoissa, messuilla, ikkunasomisteissa, talojen katolla; Sesoman tuotteet ovat olleet aina vahvasti mukana.

Sesoma Oy on osa kansainvälistä Mutoh North Europe –konsernia, jolla on toimintaa kaikkiaan viidessä eri maassa; Suomi, Ruotsi, Viro, Latvia ja Liettua. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 70 ihmistä ja liikevaihtomme on reilut 18 miljoonaa euroa.

Sesoma on Green Office

Sesoma on solminut tammikuussa 2013 WWF:n (Maailman Luonnonsäätiö) kanssa Green Office -sopimuksen. Green Office -sopimus on osoitus Sesoman sitoutumisesta ympäristöasioiden huomioon ottamiseen.

WWF:n Green Office on toimistoille tarkoitettu ympäristöjärjestelmä. Sen avulla työpaikat voivat vähentää ympäristökuormitustaan, saavuttaa säästöjä ja hidastaa ilmastonmuutosta.

Lue lisää WWF:n sivuilta.

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.