TEKSTIILITULOSTIMET TYÖPAJOIHIN EDULLISESTI HUOLTOSOPIMUKSELLA • Sesoma Oy

6.06.2019

TEKSTIILITULOSTIMET TYÖPAJOIHIN EDULLISESTI HUOLTOSOPIMUKSELLA

Digitaalinen tekstiilitulostus suoraan painokankaille ja erilaisille tekstiileille vaatii myös opintovaiheessa kunnon laitteet. Mitä paremmat tulostimet, sen paremmin ammattimaiset graafisen alan työmenetelmät ovat hallinnassa. Työpajatyöskentelykin on vaivatonta, kun tulostimet toimivat varmasti.

Sesoman edustamat Mutoh ValueJet suurkuvatulostimet, sublimaatiotulostimet ja tekstiilitulostimet ovat Suomessa suosittuja ja nyt tarjoamme oppilaitoskäyttöön esittelykäytössä olleita Mutohin tulostimia edulliseen kuukausihintaan huoltosopimuksella.

MUTOH VALUEJET 1604WX -SUBLIMAATIOTULOSTIN

VJ 1604WX -tulostin on helppokäyttöinen ja edullinen sublimaatiotulostin tekstiilituotantoon ja muuhun sublimaatiotuotantoonkin.

Tarjoamme Sesoman esittelykäytössä hyvin pidetyn ValueJet 1604WX -tulostimen valmiiksi asennettuna ja huoltosopimuksella
alkaen 305 €/kk (+ALV).

Tekniset tiedot: VJ 1604WX Info Sheet (pdf)

MUTOH VALUEJET 1938TX -TEKSTIILITULOSTIN

VJ 1938TX -tulostin on tarkoitettu tekstiilien suoratulostukseen. Tulostimeen on saatavissa myös Zchimmer & Schwartzin Diamondtex P/PE -pigmenttivärit, primer ja puhdistusaineet.

Tulostimella voidaan tulostaa suoraan puuvillakankaalle – myös ilman primeria – tai primerin avulla muille tekstiileille. Primerointi parantaa tulostettavan kuvan terävyyttä, värin voimakkuutta ja hankauksen kestoa.

Tarjoamme esittelykäytössämme ollutta uuden veroista ValueJet 1938TX -tulostinta esim. pigmenttiväreillä asennettuna ja huoltosopimuksella alkaen 595 €/kk (+ALV).

Tekniset tiedot: VJ 1938TX Info Sheet (pdf)

Käytä tarjous oppilaitoksesi ja oppilaittesi hyväksi!

Tarjouksen sopimukset ovat määräaikaisia ja kestoltaan vähintään 12 kk.

Ota heti yhteyttä ja kysy lisää tulostimista, väreistä ja huoltosopimuksesta Sesomalta:

Marko Springare, tuotepäällikkö
p. 020 745 9639
marko.springare@sesoma.fi