Kornit Digital tekee digitaalisesta tekstiili­tulostamisesta tuottavaa • Sesoma Oy

9.03.2021

Kornit Digital tekee digitaalisesta tekstiili­tulostamisesta tuottavaa

Teollisen tekstiilitulostamisen haasteena on usein ollut matala tuottavuus ja liiketoiminnan kannattavuus. Jos tekstiilitulostamisen tavoitteena ovat olleet sekä suuret variaatiomäärät että suuret tuotantomäärät, on yhtälö usein muodostunut mahdottomaksi toteuttaa.

Kornit Digitalin tekstiilitulostamisen ratkaisut mahdollistavat massaräätälöinnin ja suurtuotannon edut joskus hyvinkin personoidulle asiakaskohtaiselle tuotannolle. Teknologian ja ratkaisujen kehittymisen myötä tekstiilitulostamisesta on tullut entistä nopeampaa, kustannuksiltaan edullisempaa ja investointiarvonsa nopeasti takaisin tuovaa. Kornit Digitalin ainutlaatuinen HD-teknologia ja edistykselliset tekstiilitulostamisen ratkaisut tarjoavat ylivoimaisen suorituskyvyn lisäksi jokaiseen tarpeeseen soveltuvan tulostimen.


Tilaa näytteet ja totea itse mitä huippulaatu on

Haluamme osoittaa konkreettisesti miltä modernin tekstiili­tulostamisen huippulaatu näyttää ja tuntuu. Ota yhteyttä ja tilaa Kornitin tulostimilla tulostetut T-paita-näytteet ja pääset itse toteamaan mitä huippu­teknologialla voidaan saada aikaan. Täytä oheinen yhteyden­ottolomake niin olemme yhteydessä näytteiden toimittamiseksi.

Kornit Atlas

Kornit Atlas on täydellinen teollisuuden vaatetulostusratkaisu suurten määrien tuotantoon. Sopii moniin tekstiilitulostuksen tarpeisiin muotitekstiileistä lastenvaatteisiin. Tulostaa hyvin monenlaisille tekstiileille: keinokuiduille, luonnonkuiduille ja sekoitusmateriaaleille.

>> Katso Kornit Atlaksen esittelyvideo

Kornit Avalanche HD6

Tehokas paita- tai vastaavien tekstiilien tuotantotulostin. Sopii puuvillalle, puuvilla-polyesterisekoituksille, lycra- tai viskoosikankaille, silkille, nahalle, denim-kankaille, pellavalle, villakankaille sekä moneen muuhun tekstiiliin.

>> Katso video Kornit Avalanche in Action

Kornit Storm HD6

Avalanchea kompaktimpi mutta tuotantokäytössä kustannustehokas paita- ja muiden tekstiilien tulostin. Sopii puuvillalle, puuvilla-polyesteri-sekoituksille, lycra- tai viskoosikankaille, silkille, nahalle, denim-kankaille, pellavalle, villakankaille sekä moneen muuhun tekstiiliin.

>> Katso Kornit Stormin esittelyvideo

Ota yhteyttä sesoma@sesoma.fi tai soita 020 745 9620!