SummaCut -sarja

Kehittyneimmän S-Class -leikkurisarjan OPOS X tekniikka on integroitu myös SummaCut-sarjaan. Tämä mahdollistaa leikkuumerkkien tunnistamisen standardimateriaaleilta, mutta myös heijastavilta, holografisilta ja peilaavilta pinnoilta, sekä erilaisilta laminoiduilta pinnoilta.

SummaCut on aina käyttänyt edistyneimpiä algoritmeja tulostusvirheiden korjaamiseen; ja nyt se käyttää parasta sensoriteknologiaa, mikä tekee SummaCut-sarjasta voittamattoman muotoonleikkaavien leikkureiden sarjassa. Tuotannon tehostukseen, SummaCut tehostaa tuotantoa lukemalla viivakoodeja, ja kuten S-Class sarjassa, OPOS toiminto aktivoituu ja passivoituu automaattisesti ilman erillistä ohjausta.

Hyvä tarraleikkuri on muutakin kuin edullinen hinta tai nopea leikkaus. Siinä on kyse arvosta. Leikkausjälki vetää vertoja muiden valmistajien lajinsa parhaille leikkureille, joten ei ole ihme, että edulliseksi hinnoiteltu SummaCut D60R on yksi kaikkien aikojen suosituimmista teippileikkureista.

Laadukas, mutta edullinen tarraleikkurisarja.
Varustettu veitsiteräisellä leikkuupäällä.
– leikkausnopeus 800–1131 mm/sekunnissa
– teräpaine 0-400 grammaa
– yhdistettävyys usb-liittimellä

Lue lisää SummaCut-leikkureista valmistajan (Summa) sivuilta.

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.