Summa S2-sarja

Summan uusin S2 Class-sarja on laadukkain vaihtoehto tarraleikkuriksi. Tukeva rakenne, kosketusnäyttö, entistä tehokkaampi suoritin ja muita toimintaa tehostavia ominaisuuksia. Tukevarakenteinen leikkuri ritsaa ja arkittaa samalla ajolla. S2 Class -sarjan leikkurit vastaavat myös monenlaisiin tuotantotarpeisiin, sillä niillä voidaan työstää lähes kaikenlaisia materiaaleja: aina vinyylitarrojen tarkasta leikkaamisesta paperin repäisynauhaleikkaamiseen. Kaksoisservomoottori takaa leikkaamiseen tehokkuutta – luotettavasti ja hallitusti sekä minimoiden arvokkaat materiaalihukat. Leikkurin liittäminen verkkoon mahdollistaa vapaan sijoittelun.

Saatavana sekä veitsiteräinen D-versio, jossa veitsi kääntyy leikkuusuunnan mukaan, että tangentiaalinen T-versio, jossa terä on motorisoitu ja kääntyy tarkemmin.

Lue lisää Summa S2 D -leikkureista ja optioista valmistajan (Summa) sivuilta

Lue lisää Summa S2 T -leikkureista ja optioista valmistajan (Summa) sivuilta

Summa S2 160T
Teippileikkureiden ykkönen. Tangentiaalinen leikkuupää kääntää terän vaikeissakin materiaaleissa. Nopeampi, tarkempi ja helppokäyttöisempi kuin mikään aiemmin.

Summan huippumalli tarjoaa erittäin tukevan rakenteen, tarkan ja nopean tangentiaalisen leikkuupään ja kosketusnäytön. Soveltuu erityisesti suuriin tuotantovolyymeihin.

– leikkausnopeus 1000–1414 mm/sek
– teräpaine 0–600 grammaa
– yhdistettävyys usb-yhteyden lisäksi myös verkkoliitännällä

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620
« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.