Summa DC5sx

Summa DC5sx on DC-sarjan pikkuveli tai -sisko. Yksinkertaistetumpi järjestelmä ja kapeampi materiaalinleveys tekee tästä tulostimesta erinomaisen tuotantovälineen pikkutarrojen pitkillekin sarjoille tai juuri yksityiskohtaisille kustomoiduille tuotteille.

Summan lämpösiirtotulostimet toimivat muihin tulostimiin nähden poikkeavalla tavalla. Tulostin siirtää lämmön avulla värinauhasta väriä tulostusteipin pintaan, jolloin värit ja kuvat ovat erittäin kestäviä. Muihin tulostustekniikoihin nähden tulosteiden kesto on ylivertainen. Spottivärejä saatavilla useissa perusväreissä, glitterinä sekä metallisävyissä.

DC-sarjan koneet ovat kokonaan automatisoituja lämpösiirtokoneita, jotka tulostavat ja leikkaavat ääriviivoja pitkin montaa eri kalvoa ja materiaalia. Jopa viiden vuoden ulkokesto ilman laminointia ja kokonaan hajuton tuotanto ovat ihanteellinen yhdistelmä esimerkiksi tarroille ja etiketeille. Kone tunnistaa itse värikasetit ja on hyvin yksinkertainen käyttää. Summa on markkinoiden ainoa graafinen lämpösiirtotulostin.

PRINT & CUT:
67cm cm leveä tulostusalue integroidulla muotoonleikkauksella
Summa RIP ColorControl 7.0 Print & Cut optiona
Ympäristöystävällinen ja hajuton siirtonauha
Prosessi- ja spottivärituotanto
5 väripaikkaa
Ulkokesto ilman laminointia 5 vuotta

 

Lue lisää Summa DC5sx lämpösiirtotulostimesta valmistajan sivuilta (Summa)

Katso spottivärikartta valmistajan sivuilta (Summa)

 

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.