Mutoh ValueJet 1624X -liuotintulostin

Valuejet 1624X on luotettava, tehokas ja edullinen tarratulostin. Värit voidaan syöttää kasetteina tai ns. bulkkivärijärjestelmän kautta. Koneen ylläpito on helppoa, sillä tulostin tekee itse lähes kaiken tarvitsemansa puhdistuksen.

Mutohin patentoima i² – Intelligent Interweaving -tekniikka estää tulosteen raitaisuuden. Interweaving lomittaa tulostuksen aaltomaisessa kuviossa, joka korjaa jopa pienet heitot materiaalinsyötössä. Uudessa X-versiossa on mukana myös Mutoh DropMaster -tulostusautomaatiotekniikka. Kun materiaalin paksuus on tiedossa ja täten myös pisaranputoamisetäisyys tulostuspään ja materiaalin välillä, DropMaster laskee ja säätää automaattisesti uni/bi-directional kohdistukset, tulostusnopeudesta tai resoluutiosta riippumatta. Tuloksena tarkempi ja tasaisempi kuva sekä huomattava säästö ajassa!

Tulostin soveltuu monipuolisen tarratuotannon lisäksi paperin, pressun, kankaiden, lämpösiirtomateriaalien ynnä muiden perustuotteiden tuotantoon. Koneeseen on saatavana optiona integroitu spektrofotometri.

  • 4-väritulostin Mutoh Eco Ultra – tai Universal Mild Solvent (UMS) -väreillä
  • Raitaisuuden poistava Intelligent Interweaving -tulostustekniikka
  • DropMaster -tulostusautomaatiotekniikka
  • Tuotantonopeus maksimissaan 29 neliötä tunnissa
  • Tulostusleveys maksimissaan 1625 mm
Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620
« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.