Mutoh ValueJet 426UF

Mutoh ValueJet 426UF on 6-väritulostin (CMYK+valkoinen/lakka), joka merkkaa kynät, golfpallot, kännykkäkuoret, matkamuistot, personoidut lahjat ja monet muut jakolahjat tarkasti. Voidaan käyttää myös teollisuuden kylttien, etikettien, tarrojen jne. merkkaukseen. VJ-426UF UV-tulostin käyttää Mutohin patentoimaa i² – Intelligent Interweaving -tekniikka, joka estää tulosteen raitaisuuden lomittamalla tulostuksen aaltomaisessa kuviossa.

Tulostusalue A3+ (483 x 329 mm), materiaalin maksimi paksuus jopa 70mm. Imupöytä mahdollistaa eri muotoisten esineiden tulostuksen. Voi tulostaa myös levymateriaaleille, kuten alumiinille, akryylilevylle, PVC:lle ja lasille. UV-väri ei sisällä liuotinta, joten ympäristöhaitta on pieni. Led-valo takaa tarkat, turvalliset ja hetivalmiit tulosteet. Led ei paljoa kuumene, joten voit aplikoida myös lämmönarkoja materiaaleja ja säästät energiaa.

 

Lue lisää tulostimesta valmistajan sivuilta (Mutoh)

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.