Mutoh ValueJet 2638X -liuotintulostin

Mutoh ValueJet 2638X on ValueJet tuotesarjan levein tulostin, jossa tulostusleveys 2600 mm. Tulostin tuottaa tarkkaa laatua nopeasti. Nopeus perustuu kahteen riviin sijoitettuihin tulostuspäihin. Tulostimessa voidaan käyttää sekä eco solvent- että mild solvent värejä. Värinsyöttö tapahtuu kulutuksen mukaan kasetteina tai värinsyöttöjärjestelmän kautta.

Mutohin patentoima i² – Intelligent Interweaving -tekniikka estää tulosteen raitaisuuden. Intelligent Interweaving lomittaa tulostuksen aaltomaisessa kuviossa, joka korjaa jopa pienet heitot materiaalinsyötössä. Päivetyissä X-versioissa on käytössä myös Mutoh DropMaster -tulostusautomaatiotekniikkaa. Kun materiaalin paksuus on tiedossa ja täten myös pisaranputoamisetäisyys tulostuspään ja materiaalin välillä, DropMaster laskee ja säätää automaattisesti uni/bi-directional kohdistukset, tulostusnopeudesta tai resoluutiosta riippumatta. Tuloksena tarkempi ja tasaisempi kuva sekä huomattava säästö ajassa!

Tulostin soveltuu monipuolisen tarratuotannon lisäksi paperin, pressun, kankaiden, lämpösiirtomateriaalien ynnä muiden perustuotteiden tuotantoon, sillä tulostuspään korkeus voidaan säätää jopa 4 millimetriin saakka.

  • Resoluutiovaihtoehdot välillä 360 – 1440 dpi
  • 4-väritulostin eco solvent – tai mild solvent -väreillä
  • Raitaisuuden poistava Intelligent Interweaving-tulostustekniikka
  • Tuotantonopeus maksimissaan 48 neliötä tunnissa
  • Tulostusleveys maksimissaan 2632 mm
  • Tulostuspään korkeus 1,5mm, 2,5mm tai 4mm
  • Useita kelauslaitevaihtoehtoja
Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620
« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.