Mutoh ValueJet 1626UH

Mutoh ValueJet 1626UH -UV-tulostin julkistettiin keväällä 2015. Tulostin tekee erittäin hienoa laatua pisarakoon ollessa pienimmillään 3,7 pl. Paras puoli tulostimessa on LED-kuivaus, joka ei tuota lämpöä ja säästää näin sähköä. LED-kuivaus mahdollistaa kaikkein aroimpienkin materiaalien tulostamisen.

Tulostusleveys 1625mm, CMYK UV-värit ja optiona valkoinen ja lakka. Tulostimella on mahdollista tulostaa sekä levyä (maksimipaksuus 15 mm) että rullamateriaaleja. Tulosteet ovat hetivalmiita käyttöön ja kestävät tarkempaakin tarkastelua, käyttökohteina messutoteutukset, POP, sisustuksen eri ratkaisut, bannerit, julisteet jne.

VJ-1626UH käyttää Mutohin patentoimaa i² – Intelligent Interweaving -tekniikkaa, erityisesti UV-Weavingiä, joka estää tulosteen raitaisuuden. Intelligent Interweaving lomittaa tulostuksen aaltomaisessa kuviossa, joka korjaa jopa pienet heitot materiaalinsyötössä.

Lue lisää tulostimesta valmistajan sivuilta (Mutoh)

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620

 

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.