Mutoh ValueJet 1604X -liuotintulostin

Mutoh ValueJet 1604X on järkevästi hinnoiteltu liuotintulostin. Tulostin soveltuu ensitulostimeksi aloitteleville tai lisäkapasiteetin luomiseen jo jalansijaa markkinoilta saaneille tulostustaloille.

Todellinen tuotantonopeus vaihtelee 7-11,5 neliöön tunnissa, resoluutiosta riippuen. VJ-1604X edustaa samaa japanilaista laatua kuin edeltäjänsäkin ValueJet-tuoteperheessä.

Mutoh VJ-1604X on 64″ leveä, yksihedinen tulostin, jossa on vakiona 30 kg kelain. Tilattavissa Mutoh Eco Ultra tai UMS -väreillä käyttötarkoituksen mukaan. Tulostin soveltuu erilaisiin ulko- ja sisätoteutuksiin, tienvarsimainoksiin, julkisivukuviin, bannereihin, merkintään, POS telineisiin, julisteisiin jne.

Mutohin patentoima i² – Intelligent Interweaving -tekniikka estää tulosteen raitaisuuden. Interweaving lomittaa tulostuksen aaltomaisessa kuviossa, joka korjaa jopa pienet heitot materiaalinsyötössä.

 

Mutoh ValueJet 1604X

 

Lue lisää tulostimesta valmistajan sivuilta (Mutoh)

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9630 tai huolto- ja tuotepäällikkö (laitteet ja ohjelmistot) Marko Springarelta numerosta 020 745 9639.

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.