Kornit Breeze

Kornit Breeze on Kornit -tuoteperheen entry-level tulostin.

Kornitit ovat Suomen suosituimpia ”oikeita” paitatulostimia, joita on asennettu lukuisia kappaleita. Breeze on malliston edullisin vaatetulostin, mutta se tarjoaa kuitenkin isompien mallien tavoin automaattisen vaatteiden esikäsittelyn. Kornit Breeze tuo oikean tekstiilitulostamisen ja automaattisen tekstiilin esikäsittelyn helposti saavutettavaan hintaluokkaan!

Kornit tulostaa kestävää väripintaa erilaisille kankaille keinokuiduista luonnonkuituihin, epätasaisille vaatteille ja jopa nahalle.

Toki parhaat tulokset saavutetaan perinteiselle puuvillalle tulostettaessa. Runsaat valkoisen värin kanavat mahdollistavat peittovalkoisen tulostamisen normaalin tulostamisen yhteydessä. Voit yhdellä tulostimella tehdä kaiken silkkipainamisella aikaisemmin toteuttamasi vaatekappaleet. Tilasipa asiakkaasi sitten yksittäisiä kappaleita, muuttuvaa sisältöä, oikeita värikuvia ja liukuja, paksua peittovalkoista, kestäviä ja pestäviä värejä – Kornitilla onnistuu.

Lue lisää Kornit Breeze paitatulostimesta valmistajan sivuilta (Kornit)

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620

 

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.