Caldera RIP Software

Caldera V10 on helppokäyttöinen ja selkeä. Turhat kikkailut grafiikassa on jätetty pois ja tumma taustaväri ei väsytä silmiä sitä päivät pitkät tuijotellessa. Vaikka ulkoasua on yksinkertaistettu on ohjelman algoritmiä taustalla viritetty uudelle tasolle.
V10 on moninkertaisesti nopeampi edellisiin versioihin verrattuna, sen mukana tulee uusia tai paranneltuja työkaluja mm. tulostettavien kuvien panelointiin liittyvä muokkaustoiminto (tiling), voit myös tulostaa työn käyttäen esitallennettuja asetuksia (QuickPrint) ja voit valmistella tulostustyötä mobiililaitteella.
Caldera V10 sisältää aiemmin vain optioina saatuja toimintoja, kuten
– Contour Nesting – lomittaistoimintolla ohjelma optimoi työn leikkauslinjat käyttäen tulostusmateriaalia mahdollisimman tehokkaasti,
– PrintBoard – seurantatyökalulla voit seurata mm. tuotantosi päivittäistä tulostettua neliömäärää ja eri tulostimien käyttöprosentteja.

Katso 10 syytä vaihtaa Calderaan tai lataa demoversio Calderan sivuilta

Tarjoamme laajan teknisen tuen sekä asennus- ja koulutuspalvelut Calderan ohjelmiin. Caldera on markkinoiden joustavin, tehokkain ja Sesoman eniten myyty RIP-ohjelma. Saatavilla kaikki valmistajan sivuilla olevat ohjelmistomallit sekä lisäosat ja ohjelmistopäivitykset laadukkaaseen tuotantoon ja värinhallintaan.

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 745 9620
tai huoltopalvelusta 020 745 9621

« Edellinen sivu
'

Tilaa UUTISKIRJE

Liity postituslistallemme ja saat alan kuulumiset, kuumimmat tuoteuutiset sekä parhaat tarjoukset sähköpostiisi perjantaisin.