Mactac taikoo maailman uudenlaiseksi

Mactac muuntaa arkisen maailman sellaiseksi kuin olet sen voinut kuvitella.

Sanakirjan mukaisesti taikuudessa yliluonnolliset voimat vaikuttavat elämään. Mactacin tuotteet tekevät taatusti saman. Saamme asiat näkymään mahdottomissa paikoissa, ilmestymään epätodennäköisiin tiloihin ja katoamaan pois – taianomaisesti.

Läpikuultavat, läpinäkyvät tai peittävät, tulostettavat muovikalvot antavat suunnittelijalle vapauden leikkiä eri sävyillä ja pintaviimeistelyillä. Itsestään kiinnittyvät kalvot soveltuvat sekä lyhytaikaisiin installaatioihin että kestävämpiin muodonmuutoksiin. Tulostetut ja leikatut grafiikkapinnat saavat esiin järisyttävät värit tai jopa muuttavat avaruutta ympärillämme.

Tämä ei ole taikuutta, mutta ei paljon siitä eroa!

Mactacin tuotevalikoima pintojen viimeistelyyn, sisustukseen, keittiömaailmaan ja huonekalupintoihin tekee elämästäsi helpompaa. Mactacin tuotteet toteuttavat ideasi fiksusti, luontoystävällisesti ja rahaa säästäen.

 

Avaamme verhon Mactac Wall Wrap -tuoteperheen näytökselle:

WW 300

WW300-tulostuskalvon liima tarttuu lateksimaalattuun seinään ja irtoaa ongelmitta. Kalvo soveltuu sinne missä normaali tulostusteippi ei pysy, lateksimaalatuille seinille, lattiapinnoille sekä esim. jäteastioihin.

Kalvon pinta on matta valkoinen, paksuus 100µm ja liima on erittäin luja. Ulkokestoksi luvataan 4 vuotta.

Tulostusmateriaalina soveltuu hyvin solvent, eco-solvent, UV- ja Latex-mustetulostukseen. WW 300 on peittäväliimainen.

WW 300 on saatavilla suoraan Sesoman verkkokaupasta.

WW Canvas

Haluatko loihtia esiin taidegrafiikan ja valokuvien tunnelman seinillä? Wall Wrap Canvas on lateksimaalatulle seinälle soveltuva tulostettava kalvo, jossa on taulukangasmainen pinta. WW Canvas on suosittu sisustusmateriaali ravintoloissa, myymälöissä, hotelleissa ja persoonallisissa työtiloissa.

Valkoisen, mattapintaisen PVC-kalvon paksuus on 250µm ja läpinäkymätön kalvo soveltuu sisäpintojen sisustukseen. Paksu materiaali tekee käsittelystä helppoa ja luja liima kiinnittää pinnan seinäpintoihin kestävästi. Kesto ulkotiloissa 1 vuosi ja sisätiloissa 3 vuotta.

WW Leather

Korkealaatuinen, nahkamainen pintamateriaali luo persoonallisen tilan paikkaan kuin paikkaan. WW Leather on lateksimaalatulle seinälle soveltuva tulostettava kalvo, jossa on nahkajäljitelmäpinta. Materiaali korostaa seinäkuvioita ja antaa laadukkaan tuntuman kiinnittymällä lujasti seinäpintoihin. Kalvo soveltuu hyvin myymäläsisustukseen, hotelleihin, ravintoloihin ja muihin liiketiloihin.

Valkoisen, mattapintaisen PVC-kalvon paksuus on 250µm, mikä tekee käsittelystä ja asennuksesta vaivatonta.

WW Veneziano

WW Venezianon kohokuviointi antaa realistisen vaikutelman maalilastalla rapatusta seinäpinnasta. Veneziano on lateksimaalatulle seinälle soveltuva tulostettava 300µm paksu kalvo, jossa on syvä kohokuviointi. Tämä tuo orgaanisen ja harjatun pinnan sisätilaan. Valkoinen, matta, läpinäkymätön ja lujasti kiinnittyvä Veneziano soveltuu monen laatuisille seinäpinnoille.

WW Canvas, WW Veneziano ja WW Leather on suunniteltu lyhyen tai keskipitkän aikavälin sisustukseen eri ympäristöissä, kuten asiakaspalvelutilat, kotisisustus, arvotavaroiden vähittäiskauppaan, museonäyttelyihin, messutapahtumiin ja yleiseen tilojen piristämiseen.

WW Canvas, Veneziano ja Leather verkkokaupassa.

Permacolor – Permafun Brushed Metal

Permafun on todella monipuolinen laminaatti pintojen muuntamiseen. Laminointikalvo antaa tulostetulle kalvolle tai värilliselle teipille harjatun metallin vaikutelman. Permafun Brushed Metal antaa myös silkkimäisen pintatuntuman kuvapinnoille.

Permafun Brushed Metal on laadukas satiinimainen polymeerinen laminointikalvo, jonka paksuus on 100µm.

Kalvoa voidaan käyttää ulko- ja sisätiloissa. Permafun Brushed Metal on suunniteltu vaativiin sisustuskohteisiin tasaisilla ja lievästi kaareutuvilla pinnoilla.

Haluatko lisätietoja maailman ulkoasun muuttamisesta? Ota yhteyttä puhelimella 020 745 9620 tai sähköpostilla sesoma@sesoma.fi.