LLumar PPF -maalinsuojakalvot – paras suoja autosi maalipinnalle

Auton maalipintaa uhkaavat monenlaiset vaarat

Auton maalipinta on kovalla koetuksella, kun kiveniskeymät, tiesuola ja tieltä roiskuva kura uhkaavat sen koskemattomuutta. Suomessa erityisen haasteellinen vuodenaika on pitkä talvi, kun tiesuola ja lumisohjo tuovat lisäkertoimen tähän uhkaan. Paras keino suojata uuden auton maalipintaa on asentaa auton kaikille pinnoille maalinsuojakalvo.

 

LLumar PPF vastaan kura – katso video auton maalipinnan suojauksen tarpeellisuudesta

 

LLumar PPF – paras suoja nopeasti ja edullisesti

LLumar PPF -maalinsuojakalvo on optisesti kirkas polyuretaanikalvo maalipinnan suojaukseen. Sillä voidaan suojata maalipinta kiveniskeymiltä, tiesuolalta ja muilta liikenteen vaaroilta. Auto säilyttää kiiltonsa ja näyttää uudelta pidempään. Tuote on verrattain helppo käsitellä, se taipuu kulmien yli ja on paksumpi kuin muut markkinoilla olevat kalvot. Auto voidaan pestä ja vahata kevytvahalla kuten ilman kalvoa.

 

 

 

Muistathan, että meillä on nyt käytössä myös LLumar PreCut -ohjelmisto ja jatkossa voit tilata meiltä LLumar PPF -maalinsuojakalvot mallikohtaisesti valmiiksi muotoonleikattuna.

LLumar PPF -maalinsuojakalvo on helppo ja nopea asentaa. Tarjoamamme koulutuksen jälkeen asennustaidot saa nopeasti hyppysiin.

 

Maalinsuojakalvon asennus sujuu osaavilta tekijöiltä.

 

Hyödynnä tarjouksemme – varaa ilmainen koulutus

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaisen LLumar PPF -maalinsuojakalvon asennuskoulutuksen. Voit kutsua asiantuntijamme tiloihisi tai asennus ja koulutus voidaan hoitaa meidän hallissamme. Saat asiantuntevan koulutuksen veloituksetta, maksat vain materiaalit ja mahdolliset matkakustannukset. Ota yhteyttä niin varataan aika asennuskoulutukseen.

 

 

Tavoitat meidät myös puhelimella 020 745 9620 tai sähköpostilla sesoma@sesoma.fi.