Guandong Magnetic Sheeting -sarja

Guandong Magnetic Sheeting -tuotteista on valittavissa monta erilaista yhdistelmää näkyvyyden luomiseen eri käyttökohteissa. Sarjassa on tarjolla kaksi erilaista liimallista pohjakalvoa joiden päälle voidaan asemoida erilaisia tulostuskalvoja, jopa useampaan kerrokseen. Voit valita käyttökohteen mukaan onko magneetti pohjamateriaalissa vai tulostettavassa materiaalissa.

Valitse ensin pohjakalvo

Liimalla varustettu Ferro-pohjakalvo tekee kaikista levyistä vastaanottavia magneetteille. Käy lastu-, komposiitti-, metalli- ja muovilevyille. Pohjan tulee olla täysin puhdas ja kuiva ennen asennusta. Ferro-pohjakalvo laminoidaan levyn pinnalle. Ferro-pohjakalvo saatavissa ruskealla ja valkoisella pinnalla tilaustuotteena.

Teipattava magneettipohja voidaan teipata mille tahansa kuivalle pinnalle: seinät, väliseinät, sermit, kipsilevyt, metallit ja muovit. Magneettipohjalle voit asemoida tulostettuja Ferro Sheet -kalvoja tai magneettimattoja. Asennettavan pinnan tulee olla täysin kuiva ja puhdas, ei märkäasennusta. Teipattava magneettipohja on saatavilla ruskealla ja valkoisella pinnalla, joista ruskea Sesoman varastotuotteena.

Valitse sitten päällyskalvo

Pohjakalvon jälkeen valitse sopiva päällyskalvo magneettimatoista tai Ferro Sheet -kalvoista. Kalvojen kokoonpano, käyttökohteet ja ominaisuudet vaihtelevat keskenään. Sesoman varastossa saatavilla magneettimatton ja Ferro-kalvon PP-versiota.

Magneettimatto PP on tulostettava tai teipattava magneettimatto. Tarttuu magneettipintaan, metalliin tai ferropohjaan. Soveltuu sisustukseen, luovaan mainontaan tai kauppapaikkaviestintään. Matta valkoinen, paksuus 300mic. Tulostettavissa eco-solvent-, solvent- ja UV-tulostimilla. PVC-vapaa!

Ferro Steel PP on tulostettava rautamatto, joka tarttuu magneettiin. Tuloste voidaan kerrostaa kolmeen kerrokseen. Soveltuu kaikenlaiseen mainontaan suorilla pinnoilla mm. tuotejulisteet, joissa on vaihtuva sesonkihinta. Matta valkoinen, paksuus 300mic. Tulostettavissa eco-solvent ja UV- tulostimilla sekä seripainomenetelmin. PVC-vapaa!

Guandong Magnetic Sheeting

Tutustu lisää magneettituotteisiin valmistajan sivuilla

Kysy myös muita magneettisarjalaisia myyntipalvelustamme 020 745 9620.